понеделник, 16 ноември 2009 г.

6 начина да правим пари онлайн.

В тази тема ще изява моето мнение по въпроса : Как да започнем успешен бизнес в интернет.

Има много начини за печелене на пари в интернет , например :

1.Ако сте добър фотограф може да продавате вашите творение.
2.Да кликате по чуждите реклами ,а именно Pay-Per-Click.
3.Да пишите статии и да ги продавате - на Английски и Български.
4.Да тествате сайтове , да правите ревюта и естествено ви плащат .
5.Да препродавате чужди стоки и да печелите от тях.
6.Когато някой кликне на вашата реклама - вие печелите.

Като за начало нека започнек с фотографията . Единственото нещо, което трябва да правите е да натиската копчето да фотоапарата и да "уловите" нещо хубаво, а мястото ,където може да продавате получилото се е http://dreamstime.com/.

Има много сайтове, които предлагат PPC услуга , но лично аз не смятам ,че всичките са надеждни . http://easymoney.my.contact.bg/ptcs.html - Тук може да намерите повече информация и сайтове.

Ако неможите да снимате , програмирате или не ви бива в продаването - писането на статии е вашия шанс да искарате някой лев в интернет.Ще ме попитате как ? Много лесно за този , който може да пише. Вие пишете вашата статия , слет това е предлагате например тук -http://bgreporter.com/ , но ако Английският е вашата стихия може да пробвате http://www.associatedcontent.com/ . Ако много ви върви и в писането и в бизнеса може да пробвате сайтове като www.problogger.net . Ако обичате спорта може да се обърнете към www.bleacherreport.com .

Като чуете тестване на сайтове веднага ще се запитате : "Аджеба какво е това ?!". Всъщност това е един от лесните начини на изкарване на пари - кандидатсвате за тестер , правите видео и записвате гласа си на Английски език. Това е !

Такаа. Стигнахме до един от най-разпространените начини за правене на пари в световен мащаб.Тука е малко по сложно.Първото нещо , което трябва да направите е да направите проучване какво се търси на пазара и какво трябва да предложите на потребителите.Подходящ начин е да влизите в www.ebay.com . После може да изберете вашите keywords и да проверите тарсинето в Google Keywords tool. Слет това Трябва да наравите вашия уебсайт или да използвате готов темплейт(WordPress). Вкарвате вашия продукт и следна една много важна стъпка - да увеличите трафика , за да има куповачи. Използвайте Yahoo Answers/добавяте сайта в търсачки/оптимизирате...(това е съкратен вариант поради факта ,че ще ми трябват 2 дена да опиша всичко тука , може би по кусно в дръга статия ...)


И последния начин , който ще обсъда е "как да печелите пари , когато кликна на вашата реклама". Подходящи сайтове за тази цел са http://clicksor.com/ http://kontera.com/ http://www.text-link-ads.com/publisher_program.php и Google Adsense.

Надявам се да съм ви бил полезен.Ако имате въпроси не се колебайте да питате.Ще се постарая да публикувам още информация за "Как да продаваме в интернет успешно".

Няма коментари:

Публикуване на коментар