понеделник, 16 ноември 2009 г.

Защо Да Стана Афилиейт (Affiliate)?!

Афилиейт маркетинга (Affiliate marketing) е един от най-добрите начини да стартираш твой бизнес (business). Можеш дори да го използваш, като допълнителен ресурс на доходи, или допълнение към доходите ти от установено начинание. Можед даже да разширяваш афилиейт маркетинга (Affiliate marketing) по такъв начин, че да стане основен източник на финанси.

Афилиейт маркетинга (Affiliate marketing) има и друго предимство. Може да добро средство за учене. Добрите афилиейт програми (affiliate programs) няма да оставят свойте афилиейти ей така; те ще предоставят добри инструменти и съвети за да стартират. Като нов ПРЕДПРИЕМАЧ ще бъдеш така умел да научиш основите на маркетинга - безплатно. Плюс, добиването на добра идея как да напишеш добро копие което да продава (sales copy) от техните материали. Това ще ти помогне да стартираш с всеки бизнес (business) с който се заемеш.

Едно от кардиналните правила на афилиейт маркетинга (Affiliate marketing) е да не се разсеиваш - да прехвърчаш от една на друга афилиейт програма (affiliate program) като пеперуда, без да си наъчил нещо за предходящата. Поработи върху една програма минимум 1 месец преди да се откажеш. През това време можеш дори и да направиш някой друг долар от нея. След 1 месец прибавете още една програма, пробвайте я и научете и след това проучете друга. Така ще добиете опит и изградите доходи. Изберете Афилиейт Програмата - Affiliate program мъдро, за да получите максимум изгоди от нея. Учене и Печелене е това което търсете.

Има няколко причини за да се включите към афилиейт програмите (affiliate programs). Тези програми са толкова ценни, колкото и усилич влагате в тях. Можете да печелите макло пари с минимални инвестиции на време и пари или да печелите комфортен доход чрез усилена работа върху тях. Всичко е до вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар